Eforturi pentru realimentarea cu energie electrică în partea de Sud-Est a țării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Eforturi pentru realimentarea cu energie electrică în partea de Sud-Est a țării

Social 09 Ianuarie 2017 / 08:15 362 accesări

Din cauza drumurilor blocate, echipele de intervenție nu pot înainta către zonele izolate. În continuare sunt blocate următoarele drumuri:

1. Ciocârlia – Bărăganu – Mereni – utilajul de deszăpezire s-a defectat în timpul nopții în eforturile de a debloca accesul. La ora 7:30 s-a reluat deszăpezirea.

2. Cobadin – Ciobanița – Ozmancea

3. Negru Vodă – Viroaga – s-a lucrat cu un utilaj MAPN, s-a ajuns în localiatea Negru Vodă și se continuă deblocarea drumului.

Pe parcursul nopții au lucrat în teren 29 de echipe de intervenții și se continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor și restabilirea normalității în furnizarea cu energie electrică, fiind mobilizate și la această oră un număr de 110 echipe.

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, urmat de cod portocaliu și ulterior de cod galben de vânt și zăpezi, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

În data de 9 ianuarie, la ora 8:00, situaţia se prezenta astfel:

· în judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune și au rămas nealimentate o linie electrică aerienă de medie tensiune total, 12 linii de medie tensiune parțial şi 30 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 6 localităţi ( General Scărișoreanu, Furnica, Dumbrăveni, Mereni, Ciobanița, Osmancea). În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

· în judeţele Tulcea, Călăraşi și Ialomița au fost realimentate toate localitățile dar se mai înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo, pentru remedierea cărora se intervine.Ştiri recomandate

12