Elena Udrea: Cele cinci milioane de euro au fost bani dați la PDL pentru alegeri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Audiată la Curtea de Apel București Elena Udrea: Cele cinci milioane de euro au fost bani dați la PDL pentru alegeri
Justiție 07 Octombrie 2019 / 14:49 2237 accesări 6 comentarii

Elena Udrea a fost audiată astăzi de magistrați ai Curții de Apel București.

„S-au pus concluzii în ceea ce privește probele, cererile și excepțiile administrate în camera preliminară. Domnul avocat știe mai bine. A fost o dezbatere cu argumente care a durat ceva și speranța este că acest dosar se va întoarce din nou la procuror, așa cum a fost întors în luna februarie de către ÎCCJ. Acest dosar e acela despre care doamna procuror Iorga Moraru a declarat că au fost făcute presiuni asupra dânsei de către doamna Kovesi să mă aresteze a treia oară. Instanța Înaltei Curți în februarie a trimis acest dosar înapoi la procurori pentru că este un dosar prost făcut. Procurorii l-au retrimis la instanța de judecată. Speranța mea este că se va întoarce la procurori și, în urma unei analize serioase și fără ranchiună, vor închide acest dosar”, a declarat Elena Udrea după audiere.

Fostul ministru al Turismului a vorbit despre acuzația făcută de DNA în acest dosar potrivit căreia ar fi primitmită cinci milioane de euro.

„Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.188 secunde