Elena Udrea este însărcinată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elena Udrea este însărcinată

Monden 21 Ianuarie 2018 / 08:28 1857 accesări

Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Udrea este la a treia încercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, și încă nu știe sexul viitorului copil, transmite jurnalista Antena 3, Ana-Maria Bujor.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Reacţia fostului ministrul al Turismului vine după ce presa a scris că Elena Udrea a rămas însărcinată în urma unui tratament urmat la o clinică de fertilizare din București.

Elena Udrea este însărcinată, au anunţat mai multe canale de ştiri din România. "Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare invitro. Este un fakenews", a declarat Elena Udrea pentru EVZ.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2614 secunde