Elena Udrea rămâne în închisoare! Tribunalul Penal din Pavas a decis!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Elena Udrea rămâne în închisoare! Tribunalul Penal din Pavas a decis!
Justiție 03 Noiembrie 2018 / 11:02 427 accesări 1 comentariu

Cererea Elenei Udrea de eliberare de închisoare a fost respinsă de un judecător al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San José, în Costa Rica, a relatat vineri site-ul ameliarueda.com. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află în arest preventiv pentru două luni, după reţinerea ei de către Biroul Naţional al Interpol din Costa Rica la 3 octombrie, alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.
La mijlocul lunii octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au înaintat o cerere de eliberare. Solicitarea Alinei Bica nu fusese încă judecată la momentul apariţiei articolului. Ministerul Public din Costa Rica a confirmat că solicitarea Elenei Udrea a fost respinsă şi că ea va rămâne în arest preventiv.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Dudu 17:50:19 / 03 Noiembrie 2018
Panarama ...

... trebuie sa-si regandeasca strategiile si sa accepte sa colaboreze ... Adica , sa nu mai tina la secret legaturile cu Basescu si statul ,,paralel'' . Secatura , a furat la greu statul roman si poporul ca atare . Deci , trebuie sa colaboreze , ca sa se lamureasca cat si cum s-a furat si cat este furt calificat ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2389 secunde