Elena-Gabriela Ruse, în ultimul tur al calificărilor la US Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Elena-Gabriela Ruse, în ultimul tur al calificărilor la US Open

Sport 22 August 2019 / 10:06 607 accesări
Elena-Gabriela Ruse continuă cursa pentru o prezenţă pe tabloul principal (sursa foto: Facebook Ruse Gabriela)

Elena-Gabriela Ruse continuă cursa pentru o prezenţă pe tabloul principal (sursa foto: Facebook Ruse Gabriela)

Elena-Gabriela Ruse (locul 178 WTA) ajuns ]n ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Tenismena noastră a învins-o, miercuri seară, în turul al doilea al calificărilor, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Jasmine Paolini (Italia, locul 117 WTA şi cap de serie numărul 14 în calificări), după o oră şi cinci minute de joc. În ultimul tur al calificărilor, Elena-Gabriela Ruse o va înfrunta pe Xinyu Wang (China, locul 167 WTA).

Prezenţa în această fază a competiţiei este recompensată cu un cec în valoare de 32.000 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Din păcate, Irina Begu (locul 92 WTA), cotată cu şansa a treia în calificările de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor şi nu va fi pe tabloul principal la US Open pentru prima dată după nouă ani. Begu a pierdut, tot miercuri seară, cu scorul de 3-6, 2-6, întâlnirea cu Jana Cepelova (Cehia, locul 155 WTA), după o oră şi 13 minute de joc. Begu va primi un cec în valoare de 18.000 de dolari şi 20 de puncte WTA.

Begu este a cincea jucătoare din România eliminată în calificările de la US Open, după Irina Bara, Jaqueline Cristian, Patricia Ţig şi Alexandra Cadanţu.

În lupta pentru tabloul principal de la Flushing Meadows mai este şi Ana Bogdan.

US Open se va desfăşura în perioada 26 august - 8 septembrie. Deţinătoarea trofeului este japoneza Naomi Osaka.12
Pagina a fost generata in 0.1784 secunde