Elevi constănţeni, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elevi constănţeni, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Educație 11 Ianuarie 2022 / 13:33 980 accesări

În perioada 07 ianuarie – 25 martie,6 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, se vor pregăti să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Cei 6 elevi au finalizat primul modul de studiu, iar în perioada următoare vor desfăşura un stagiu de pregătire constând în activităţi practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Pe parcursul a trei luni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi vor participa efectiv la misiunile de ordine publică / pază şi protecţie instituţională, ce revin subunităţilor unde au fost repartizați.

Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoştinţelor teoretice obţinute în cursul anului de învăţământ, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, precum şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice.

La sfârşitul celor trei luni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii constănţeni. Cei 6 tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă şi eficientă, iar la absolvirea cursurilor îşi doresc fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1603 secunde