Elevi de clasa I, polițiști la Rutieră pentru o zi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un fel de joc de rol Elevi de clasa I, polițiști la Rutieră pentru o zi
Eveniment 13 Martie 2018 / 16:30 180 accesări 0 comentarii

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizitat, pe 13 martie, elevii clasei I ai Liceului Tehnologic I.C. Brătianu, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, unde au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. Astfel, polițiștii i-au încurajat pe cei mici să participe la o oră interactivă, privind importanța regulilor de circulaţie, fiindu-le prezentate imagini și filmulețe educative, despre atenția sporită de care trebuie să dea dovadă, atunci când se deplasează pe stradă.

Activitatea desfășurată face parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, Proiectul educațional Școala Siguranței Tedi, Campania Concurs Cetățenie digitală și Proiectul educațional Ia atitudine, împreună pentru siguranța ta, copiii fiind premiați cu legitimații „Polițist Rutier pentru o zi“ și calendare cu recomandări și sfaturi preventive.

Totodată, polițiștii constănțeni au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor de tâlhărie și furturi din locuințe, pe raza secției 4 Poliție Constanța, activitatea făcând parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2304 secunde