Elevii, la taclale cu un medic, un avocat și un manager

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Elevii, la taclale cu un medic, un avocat și un manager
Educație 09 Octombrie 2017 / 16:50 666 accesări 0 comentarii

Reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța (AEC) au pus la cale un proiect prin care să aducă, în această toamnă, în fața colegilor lor, personalități din diverse domenii de activitate, cu care aceștia să stea de vorbă. Astfel, voluntarii asociației vor putea fi văzuți pentru a doua oară în nouă localități din județ: Constanța, Mangalia, Medgidia, Eforie, Negru Vodă, Hârșova, Mihail Kogălniceanu, Cobadin și Nicolae Bălcescu.

Sub sloganul „Te ajutăm să îți conturezi viitorul”, caravana „ABC-ul carierei“ își dorește să aducă în fața liceenilor personalități din diverse domenii de activitate, care să le prezinte elevilor povestea lor și să discute liber cu aceștia pe teme de interes, precum provocările profesiilor medicale, juridice sau tehnice, managementul carierei, mediul neguvernamental, leadershipul etc.

Primul eveniment al caravanei va avea loc pe 10 octombrie, la Constanța, începând cu ora 13.30, la Cityplex Tomis Mall (sala 4), unde prof. dr. Vlad Tica, Iulian Gropoșilă, președinte al PIMM, și Costin Udrea, avocat, vor vorbi cu elevii despre provocările profesiei de medic în România, antreprenoriatul în contextul actual și demitizarea profesiilor juridice.

Caravana merge mai departe în Hârșova, pe 12 octombrie, apoi în Medgidia, pe 16 octombrie, începând cu ora 14.30. În săptămânile următoare, proiectul AEC va ajunge în Negru Vodă (18.10), Cobadin (23.10), Mihail Kogălniceanu (27.10), Eforie și Nicolae Bălcescu.

Intrarea la evenimentele din cadrul caravanei „ABC-ul carierei“ este liberă, acestea venind în sprijinul programelor de orientare profesională de la clasă, propunându-și să ofere elevilor o imagine de ansamblu asupra domeniilor majore spre care s-ar putea orienta după terminarea liceului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1791 secunde