Elevii se întorc miercuri la cursuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elevii se întorc miercuri la cursuri

Educație 25 Ianuarie 2023 / 09:03 1018 accesări

Elevii revin la cursuri după câteva zile libere, dar se pregătesc pentru vacanţa de o săptămână din februarie. Este vacanţa pe care fiecare judeţ a avut dreptul să o programeze în oricare dintre săptămânile din februarie.

După vacanţa din luna februarie începe modulul patru de studiu, care se va desfăşura până în preajma sărbătorilor de Paşte. A patra vacanţă din acest an şcolar este programată în perioada 7 - 18 aprilie. Modulul 5 de studiu se va desfăşura în perioada 19 aprilie - 16 iunie. După care urmează vacanța de vară.

Programele "Şcoala altfel" şi "Săptămâna verde" se vor desfăşura între 27 februarie şi 16 iunie, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unităţii de învăţământ. Derularea celor două programe nu se planifică în acelaşi interval de cursuri.

Prin excepţie, la clasele din învăţământul liceal - filiera tehnologică, din învăţământul profesional şi din învăţământul postliceal, în perioadele dedicate programelor "Şcoala altfel" şi "Săptămâna verde" se organizează activităţi de instruire practică.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2593 secunde