Elevul olimpic bătut de mamă ar putea fi crescut de tatăl lui

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Elevul olimpic bătut de mamă ar putea fi crescut de tatăl lui
22 Mai 2017 / 20:24 219 accesări 0 comentarii

Elevul olimpic din Târgu-Jiu care a fost bătut de mama lui, medic stomatolog la Centrul Medical Judeţean Gorj al MAI, pentru că a refuzat să participe la un concurs școlar, ar putea fi crescut de tatăl lui.

Părinții elevului olimpic au discutat, luni, cu reprezentanții DGASPC, urmând ca o decizie să fie luată marți de judecători.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, Corina Drăgan, a declarat, luni, că instituţia pe care o reprezintă va face, marţi, o nouă propunere către instanță.

Potrivit sursei citate, tatăl elevului și-a exprimat dorinţa de a se ocupa de copil, de creșterea și îngrijirea acestuia, spunând că îi va asigura un mediu optim acasă, la Târgu-Jiu.

Băiatul de 13 ani a ajuns, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu, după ce a fost bătut de mama sa, deoarece a refuzat să participe la un concurs școlar. Vineri, judecătorii de la Tribunalul Gorj au dispus, pe o perioadă de cinci zile, plasament în regim de urgență, prin ordonanță președințială, încă elevul a dorit să rămână acasă.

Mama elevului de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu este medic stomatolog la Centrul Medical Judeţean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta este cercetată de poliţişti pentru violenţă în familie, după ce şi-a bătut copilul în scara blocului.

La rândul său, tatăl băiatului declara susține că nu este divorțat, aşa cum s-a crezut, ci locuiește la București în interes de serviciu. Acesta era nemulțumit de ancheta desfășurată de reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj care nu l-au întrebat nimic, decăzându-l din drepturile părinteşti.

Vecinii familiei susțineau că certurile dintre mamă și fiul său sunt la ordinea zilei, din cauza rezultatelor școlare, deși copilul este olimpic la mai multe materii.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1587 secunde