Eminescu, serbat și la Medgidia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eminescu, serbat și la Medgidia
Educație 16 Ianuarie 2018 / 09:51 453 accesări 0 comentarii

Elevii din Medgidia nu au lăsat să treacă ziua de 15 ianuarie, fără să-și amintească de marele poet Mihai Eminescu. Așadar, la îndemnul cadrelor didactice, au pregătit o activitate care să marcheze nașterea acestei mari personalități a culturii românești.

Cu ocazia aniversării a 168 de ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu, elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia au organizat activitatea „Eminescu, luceafărul poeziei românești“.

Activitatea a avut drept scop omagierea celui ce a fost considerat „poetul nepereche al literaturii române“. „Elevii implicați au prezentat referate pe tema romantismului creației eminesciene, temelor și motivelor abordate, au recitat versuri din creația aceluiași autor și au interpretat melodii din creația acestuia.

Elevii implicați în activitate aparțin claselor a IX-a A, a IX-a D, a X-a C a XI-a A, a XI-a B, a XII-a C și au fost coordonați de către profesoarele Ramona Popescu și Mariana Dobre“, menționează consilierul de imagine al unității de învățământ, prof. Elena Siclitaru.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2028 secunde