Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS ar putea fi întreruptă, în weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS ar putea fi întreruptă, în weekend

Social 18 Noiembrie 2017 / 08:18 1077 accesări

Emiterea rovinietei și a taxei de pod prin SMS ar putea fi întreruptă de sâmbătă după-amiază până duminică seara din cauza unor lucrări de mentenanță la sistemele informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). "CNAIR SA informează clienții operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activități de mentenanță/upgrade la sistemele informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18 noiembrie, ora 14:00 — 19 noiembrie 2017, ora 22:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă", precizează CNAIR.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligația de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați sunt publicate pe pagina de internet a CNAIR (www.cnadnr.ro), la secțiunea Produse/Servicii.12
Pagina a fost generata in 0.1908 secunde