Emma Răducanu nu va juca la Transylvania Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Emma Răducanu nu va juca la Transylvania Open

Sport 06 Octombrie 2022 / 11:07 709 accesări
Foto: facebook, Transylvania Open

Foto: facebook, Transylvania Open

Emma Răducanu, numărul 67 mondial, a anunţat, joi, că trebuie să se retragă de la ediţia 2022 a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250) din cauza unei accidentări, potrivit unui comunicat publicat de organizatori.

Emma Răducanu, care a jucat în această săptămână la turneul de la Ostrava, a suferit o accidentare la încheietura unei mâini şi e nevoită să-şi încheie sezonul prematur.

În vârstă de 19 ani, campioana de la US Open din 2021 primise un wild card de la organizatorii Transylvania Open.

Emma a fost printre cele mai apreciate prezenţa la turneul de la Cluj-Napoca în 2021, când a ajuns până în sferturile de finală şi s-a simţit foarte bine în Ardeal, spunând în mai multe rânduri că şi-a dorit mult să lase o impresie cât mai frumoasă, chiar dacă turneul a trebuit să se joace fără spectatori.

"Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediţie Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informaţie de curând. Ştim că mulţi fani îşi doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini româneşti, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experienţă. Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situaţii singura soluţie este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate şi să revină cât de repede pe terenul de joc.

Ne aşteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracţie la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România", a spus directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1495 secunde