EMOȚII mari pentru asistenții medicali constănțeni! Vezi locațiile de examen!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
EMOȚII mari pentru asistenții medicali constănțeni! Vezi locațiile de examen!
Sănătate 29 Octombrie 2018 / 17:15 1970 accesări

Un număr de 137 de asistenți medicali din Constanța, dintre care 114 pentru medicină generală, vor susține examenul de grad principal - sesiunea noiembrie 2018, un examen important pentru ei. Locațiile de desfășurare ale examenului în județul Constanța sunt: pe 1 noiembrie 2018, asistență medicală generală - Campus universitar - Facultatea de medicină ”Universitatea Ovidius” Constanța, Sala A2 - Corp B și Sala A3 - Corp B, Etaj 1, Aleea Universității nr. 1; în 2 noiembrie 2018, alte specialități - Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța „Sf. Ap. Andrei” Constanța, Sala nr. 2, Bd. Tomis nr. 145.

Candidații au acces în sălile de susținere a testului-grilă între orele 8.30 și 8.45, pe baza tabelelor afișate la intrare și a actului de identitate aflat în termen de valabilitate. De asemenea, candidații care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului cu testele - grilă, pierd dreptul de participare la examen. Testul grilă se va completa numai cu pix cu pastă albastră, anunță organizatorii.

Precizăm că Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) organizează, prin filialele judeţene şi a municipiului Bucureşti, examenul de grad principal, conform unui Ordin al Ministerului Sănătății.

Examenul de grad principal se organizează pentru: asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali (Balneofizioterapie și recuperare medicală; Farmacie; Igienă și sănătate publică; Igienist de cabinet stomatologic; Stomatologie; Laborator; Medico-social; Nutriție și dietetică; Radiologie și imagistică medicală), surori medicale și oficianți medicali. Detalii despre examenul de grad principal se pot obține și de pe site-urile oficiale: www.oamr.ro sau www.oamgmamr-constanta.ro.12
Pagina a fost generata in 0.1468 secunde