Emoţiile lui Marica

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Emoţiile lui Marica
Sport 10 Iunie 2019 / 13:29 2547 accesări 3 comentarii
Ciprian Marica: „Constănţenii merită această echipă”

Ciprian Marica: „Constănţenii merită această echipă”

Sezonul 2018-2019 a fost unul dificil pentru SSC Farul Constanţa, echipa pregătită de Petre Grigoraş şi Marian Dinu reuşind în final menţinerea în eşalonul secund. Dar finalul campionatului a învolburat apele în tabăra constănţeană, jucătorii şi antrenorii fiind anunţaţi de către Ciprian Marica, finanţatorul Farului, că îşi pot căuta echipă, în absenţa sprijinului financiar din partea autorităţilor locale, care întârzie să se concretizeze. Drept urmare, situaţia la Farul în acest moment este una care dă emoţii fanilor, speranţa unei implicări în lupta pentru promovare în sezonul viitor fiind una extrem de redusă.

„E foarte greu, azi, ca privat, să te poţi lupta de la egal la egal cu primăria din Arad sau Buzău, primăria din Piteşti, să nu mai vorbim de cei de la Cluj. Tocmai de aceea, când am venit la Constanţa, am avut o discuţie cu autorităţile locale şi judeţene şi mi-au promis că se vor implica şi ele şi vor susţine. Constănţenii merită această echipă, renăscută din dragostea oamenilor, a constănţenilor, pentru Farul. Este echipa oraşului, este echipa care spune povestea unei comunităţi”, a declarat Ciprian Marica, la Telekom Sport.

„Mi-a fost greu. Aşa emoţii trebuie să recunosc că nu îmi aduc aminte când am avut ultima oară. Şi, dacă vă aduceţi aminte, vă spuneam în timpul campionatului că, dacă cineva vrea să trăiască emoţii şi să trăiască la maximum, să îşi ia o echipă de fotbal. Şi se mai află şi în situaţia de a se lupta pentru retrogradare. A fost greu. Sunt bucuros că ne-am îndeplinit obiectivul, că am reuşit să ne menţinem în liga a doua. Farul este un club iubit şi un club la care pretenţiile sunt foarte mari. Nu este uşor să te afli într-o zonă atât de periculoasă, când oamenii îşi doresc ca echipa asta să promoveze şi să revină acolo unde îi este locul, în primul eşalon”, a mai spus fostul internaţional român.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1884 secunde