Emoţiile lui Marica

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Emoţiile lui Marica
Sport 10 Iunie 2019 / 13:29 2345 accesări 3 comentarii
Ciprian Marica: „Constănţenii merită această echipă”

Ciprian Marica: „Constănţenii merită această echipă”

Sezonul 2018-2019 a fost unul dificil pentru SSC Farul Constanţa, echipa pregătită de Petre Grigoraş şi Marian Dinu reuşind în final menţinerea în eşalonul secund. Dar finalul campionatului a învolburat apele în tabăra constănţeană, jucătorii şi antrenorii fiind anunţaţi de către Ciprian Marica, finanţatorul Farului, că îşi pot căuta echipă, în absenţa sprijinului financiar din partea autorităţilor locale, care întârzie să se concretizeze. Drept urmare, situaţia la Farul în acest moment este una care dă emoţii fanilor, speranţa unei implicări în lupta pentru promovare în sezonul viitor fiind una extrem de redusă.

„E foarte greu, azi, ca privat, să te poţi lupta de la egal la egal cu primăria din Arad sau Buzău, primăria din Piteşti, să nu mai vorbim de cei de la Cluj. Tocmai de aceea, când am venit la Constanţa, am avut o discuţie cu autorităţile locale şi judeţene şi mi-au promis că se vor implica şi ele şi vor susţine. Constănţenii merită această echipă, renăscută din dragostea oamenilor, a constănţenilor, pentru Farul. Este echipa oraşului, este echipa care spune povestea unei comunităţi”, a declarat Ciprian Marica, la Telekom Sport.

„Mi-a fost greu. Aşa emoţii trebuie să recunosc că nu îmi aduc aminte când am avut ultima oară. Şi, dacă vă aduceţi aminte, vă spuneam în timpul campionatului că, dacă cineva vrea să trăiască emoţii şi să trăiască la maximum, să îşi ia o echipă de fotbal. Şi se mai află şi în situaţia de a se lupta pentru retrogradare. A fost greu. Sunt bucuros că ne-am îndeplinit obiectivul, că am reuşit să ne menţinem în liga a doua. Farul este un club iubit şi un club la care pretenţiile sunt foarte mari. Nu este uşor să te afli într-o zonă atât de periculoasă, când oamenii îşi doresc ca echipa asta să promoveze şi să revină acolo unde îi este locul, în primul eşalon”, a mai spus fostul internaţional român.

Loading...

3 comentarii

Alnik 19:31:29 / 10 Iunie 2019
Regret

Cand a venit Marica,am crezut ca in spatele lui sunt oameni cu bani,din pacate m-am inselat.daca se asteapta bani de la primarie,asteapta degeaba,nu poti sa faci performanta cu maruntis de la primarie,dupa mine cred ca ar trebui jupuiti de vii cei care l-au gonit pe Hagi,acum aveam si stadion si echipa de top in liga 1.

Sampe 23:56:07 / 11 Iunie 2019
Dezinformare

Cine sunt cei care l-au gonit pe Hagi?? Hagi a ales să antreneze la FCSB si Timisoara. A venit de cățiva ani cu un proiect, de succes, dar, un proiect privat. Cănd a dorit să vină cu adevărat la Farul? Cine sunt cei care l-au împiedicat să se implice? Cine sunt cei nejupuiți (incă)? Eu cred că meritul lui Hagi este că a făcut un proiect pe banii lui. Nu a încercat un proiect "pe milogeală"! Atat! DOAR FARUL!

Boul si Delfinul 22:14:20 / 16 Iunie 2019
Pentru Sampe

Sampe, Probabil esti mai tanar sa nu zic naiv!De cel putin trei ori,clasa politica si galeria (!!!!) au facut tot ce au putut in al impiedica pe HAGI sa preia clubul FARUL CONSTANTA! Faptul ca el a realizat ca nu poate sa lupte cu unii sau sa "convinga prostii" (lucru demonstrat stiintific de universitati celebre) a adus la infiintarea Academiei Hagi si Clubului Viitorul Constanta! Dupa zece ani,rezultatele stau marturie,si gandul ma duce la....FARUL CONSTANTA (suporter din 1969)! Nici nu vreau sa vizez unde si ce putea realiza FARUL cu HAGI (patron/antrenor). * Sigur,orasul Constanta avea pana acum si un stadion (25 000 - 30 000 de locuri) de cinci stele!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1953 secunde