Englezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Englezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Sport 12 Iulie 2018 / 14:17 725 accesări

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, care are de aproape un deceniu reputaţia că poartă ghinion echipelor de fotbal pe care le susţine, a fost găsit vinovat de eşecul naţionalei Angliei la Cupa Mondială 2018, care a fost învinsă, miercuri seară, de echipa Croaţiei.

Din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile Angliei, aceasta a pierdut, potrivit variety.com.

Miercuri seară, Jagger s-a numărat printre cei veniţi să asiste la Moscova, la partida dintre naţionalele Angliei şi Croaţiei, încheiată cu calificarea celei de-a doua în finala Cupei Mondiale 2018.

După meci, suporterii naţionalei Angliei l-au criticat pe Jagger pe platforma de socializare Twitter, pentru că prezenţa sa pe stadion a distrus şansele echipei de a câştiga Cupa Mondială.

Anglia a câştigat Cupa Mondială în 1966.

Jagger are reputaţia unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susţine, nu numai pentru Anglia. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, Jagger şi-a exprimat susţinerea pentru naţionala Braziliei, care a pierdut în faţa Germaniei cu scorul de 7-1.

De asemenea, la Cupa Mondială din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana şi SUA, alegând să îşi exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1523 secunde