ESTE OFICIAL! Ianis Hagi, transferat la KRC Genk

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

ESTE OFICIAL! Ianis Hagi, transferat la KRC Genk

Sport 12 Iulie 2019 / 17:00 811 accesări

Sursa foto: www.krcgenk.be

Sursa foto: www.krcgenk.be

Sursa foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Sursa foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat, vineri, un contract cu formaţia belgiană KRC Genk. Fostul căpitan al Viitorului Constanţa va îmbrăca tricoul campioanei Belgiei, urmând să evolueze în grupele Ligii Campionilor. KRC Genk a câştigat de patru ori titlul în Belgia, în 1999, 2002, 2011 şi 2019.

„Este un proiect sportiv care lui Ianis i-a plăcut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e că Ianis nu s-a uitat niciodată la partea financiară şi a dorit să aleagă proiectul sportiv care să-i ofere posibilitatea să crească în continuare. E bine că s-a terminat această telenovelă. Ianis a ales clubul care consideră că poate să-l ajute să crească în continuare ca sportiv”, a declarat Gheorghe Popescu, preşedintele FC Viitorul, la Telekom Sport.

Pe site-ul oficial al clubului belgian, www.krcgenk.be, a fost publicată poza lui Ianis Hagi, iar caracterizarea internaţionalului român a fost următoarea:

„Ianis este extrem de puternic din punct de vedere tehnic, cu o excelentă tehnică de luare și lovire a mingii. El joacă creativ, mereu jucat, cu multă curaj și inițiativă. Hagi a avut evoluţii foarte bune la FC Viitorul în sezonul trecut, mai multe cluburi europene de top fiind interesate de un transfer. Ianis a jucat la Campionatul European Under 21, unde a ajuns în semifinalele cu naţionala României. La prima reprezentativă, Ianis Hagi are trei selecţii.

KRC Genk este încântată de faptul că Hagi optează pentru proiectul de la Genk. Bine ai venit Ianis și mult succes noroc!”

Taguri articol


12