Etapă cu ghinion pentru CS Phoenix-Știința

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională

Etapă cu ghinion pentru CS Phoenix-Știința

Sport 13 Februarie 2020 / 09:36 616 accesări

Etapa a 13-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Grupa B, a fost cu ghinion pentru baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa. După ce în runda precedentă au învins liderul, ACS KSE Tg. Secuiesc, fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au cedat în duelul cu CS Municipal Alexandria, cu scorul de 70-76, după ce la pauză au condus cu 41-32.

Scorul pe sferturi în meciul CSM Alexandria - CS Phoenix-Știința: 15-25, 17-16, 21-12, 23-17.

Punctele formaţiei constănțene au fost marcate de Lauren Brozoski 18, Andreea Beldian 18, Donasja Scott 15, Vladinka Erak 14 şi Diana Vaţi 5. Au mai evoluat Andreea Mititelu, Mădălina Geleriu şi Katarina Matijevic.

„De ce ne-a fost frică nu am scăpat iar în această seară (n.r. - miercuri seară) a trebuit să părăsim încă o dată terenul din Alexandria fără victorie. Și asta în condițiile în care la jumătatea întâlnirii am avut suficiente argumente să sperăm la un rezultat pozitiv, pe care ni l-am dorit cu toții.

Chiar dacă o înfrângere este dureroasă în orice situație, am găsit și destule motive de satisfacție. Trecând peste micile detalii care au făcut diferența în final în această seară, ECHIPA care a produs etapa trecută prima înfrângere liderului s-a regăsit și de această dată în terenul de joc. Am arătat încă o dată că știm și vrem să ne luptăm pentru orice minge, dar mai ales că suntem dispuși la orice sacrificiu pentru obiectivul propus. Iar aceste lucruri nu pot decât să ne alimenteze încrederea că balanța se va înclina în favoarea noastră la confruntările ce vor urma.

Ambiția noastră de a reuși este mult prea mare pentru a nu lupta în continuare pentru obiectivele propuse”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

În etapa viitoare, CS Phoenix-Ştiinţa va evolua pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, miercuri, 19 februarie, de la ora 18.00, cu CS Rapid Bucureşti.12
Pagina a fost generata in 0.2181 secunde