EURO Padbol 2017, în septembrie, la Constanţa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

EURO Padbol 2017, în septembrie, la Constanţa!

Sport 22 August 2017 / 10:48 984 accesări

Primul Campionat European din istoria padbolului, sportul lansat în România în urmă cu doi ani, se va desfăşura la Constanţa, în perioada 14-17 septembrie. Asociaţia Română de Padbol şi Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor îşi unesc forţele pentru organizarea acestui eveniment, care va fi realizat şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, al Primăriei Constanţa şi al Direcţiei Judeţene Pentru Sport şi Tineret Constanţa. La EURO Padbol 2017 sunt invitaţi cei mai buni jucători de padbol din ţările europene, membre ale Federaţiei Internaţionale de Padbol, precum Spania, Portugalia, Franţa, Belgia, Italia, Germania şi Suedia. Spaniolii Juan Miguel Hernandez Mir şi Miguel Angel Barcelo Alonso, campionii mondiali în perioada 2014-2016 şi echipa care a eliminat reprezentativa României în sferturile de finală ale CM din Uruguay, în 2016, vor lupta pentru a rămâne în fruntea clasamentului mondial.

„Prin acest eveniment ne dorim să arătăm tuturor iubitorilor sportului frumuseţea şi spectaculozitatea padbolului, precum şi bucuria pe care acesta o poate aduce fiecărei comunităţi, mai mici sau mai mari, din România. EURO 2017 este o competiţie în premieră pentru padbol, iar pentru noi, ca tânără asociaţie, este prima competiţie internaţională pe care o găzduim. Din punct de vedere organizatoric avem încredere că vom fi la înălţime, prin prisma parteneriatului încheiat, şi suntem siguri că padbolul merită votul de încredere oferit de Consiliul Judeţean Constanţa şi de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa”, a declarat Elisabeta Gherghişan, preşedintele Asociaţiei Române de Padbol.

Un mix între fotbal, tenis şi squash, jucat într-o „cuşcă de sticlă”, padbolul va aduce publicului constănţean un alt fel de show. De la eveniment nu vor lipsi muzica, DJ, MC şi majorete, precum şi numeroase premii şi surprize pentru public. De asemenea, meciurile vor fi transmise live, putând fi văzute atât în România, cât şi în toate celelalte ţări în care padbolul a devenit noul sport naţional.

„În ultimii ani am câştigat o mare experienţă în organizarea de evenimente sportive. Stau dovadă competiţiile periodice de streetball, care sunt aşteptate, de fiecare dată, cu nerăbdare de către sportivii şi publicul constănţean. Ne încântă parteneriatul cu Asociaţia Română de Padbol şi considerăm padbolul un sport spectaculos, care va exploda în toată ţara. Ne dorim să facem din EURO 2017 un eveniment remarcabil, primul dintr-o lungă serie a evenimentelor realizate pe plan local în parteneriat cu Asociaţia Română de Padbol”, a spus şi Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor.12
Pagina a fost generata in 0.5961 secunde