Evadatul de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins pe câmp, în apropierea Autostrăzii București-Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Evadatul de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins pe câmp, în apropierea Autostrăzii București-Constanţa

Eveniment 20 Iunie 2024 / 08:26 563 accesări

Deţinutul care a evadat miercuri de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins de poliţişti pe un câmp, în apropierea Autostrăzii A2, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Bărbatul care ar fi evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost depistat, pe un câmp din apropierea Autostrăzii A2, în jurul orei 18,25, de un echipaj format din poliţişti de la Poliţia Municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie, Serviciul de Ordine şi Siguranţă Publică şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa.

"Deoarece bărbatul nu s-a supus somaţiilor verbale ale poliţiştilor, pentru imobilizarea acestuia a fost efectuat un foc de avertisment în plan vertical", a precizat IPJ Constanţa.

Bărbatul se află acum în custodia poliţiştilor, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Deţinutul, în vârstă de 26 de ani, a părăsit un punct de lucru de la Secţia Exterioară Valu lui Traian a penitenciarului.

Tânărul este condamnat la 2 ani şi 5 luni de detenţie, în regim semideschis, pentru infracţiunea de influenţare a declaraţiilor.
Pentru evadare, pedeapsa cu închisoare este de la 6 luni la 3 ani.Ştiri recomandate

12