Evul Mediu în sistemul sanitar românesc! Nu se mai efectuează avorturi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Evul Mediu în sistemul sanitar românesc! Nu se mai efectuează avorturi!
Sănătate 13 Septembrie 2018 / 15:05 1626 accesări 3 comentarii

Cadrele medicale de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au decis să nu mai efectueze avorturi la cerere, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul Ştefan Bercea. Potrivit acestuia, măsura a fost luată de comun acord de toţi medicii secţiei, având la bază motive religioase. Singurele cazuri în care sunt acceptate întreruperile de sarcină sunt urgenţele medicale. "Din motive religioase, medicii din Botoşani nu doresc să mai facă avorturi la cerere, în cadrul Maternităţii, decât avorturi terapeutice, care sunt urgenţe medicale şi care necesită intervenţie", a afirmat Bercea. În primele opt luni ale anului, în judeţul Botoşani au fost înregistrate 147 de avorturi terapeutice, în condiţiile în care, spre exemplu, în 2011, erau efectuate peste 1.000 de întreruperi de sarcină.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

unul 15:30:08 / 13 Septembrie 2018
Bravo lor.

Bravo lor. Viata incepe de la conceptie. Sa nu ucizi!

Bogdan 15:49:48 / 13 Septembrie 2018
Gandire otravita

Gandire otravita de moarte este acest titlu. Cei care pretuiau viata in evul mediu nu confundau valorile, precum o face acest < brain washed > de jurnalist care a dat acest titlu articolului. Cu adevarat BRAVO acestor MEDICI !

ortodox 19:27:58 / 13 Septembrie 2018
...

Cumva autorul articolului e satanist?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2465 secunde