Examen european pentru Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Joi, de la ora 18.00, la Academia Hagi de la Ovidiu Examen european pentru Viitorul
Sport 31 Iulie 2019 / 14:29 1735 accesări 0 comentarii

Bogdan Țîru și Vlad Achim au încredere într-un rezultat pozitiv în meciul de joi

Bogdan Țîru și Vlad Achim au încredere într-un rezultat pozitiv în meciul de joi

Bogdan Țîru, căpitan Viitorul: „Într-un meci ca acesta trebuie să marchezi”

Bogdan Țîru, căpitan Viitorul: „Într-un meci ca acesta trebuie să marchezi”

Vlad Achim: „Trebuie să reușim să îi presăm și să avem multe ocazii”

Vlad Achim: „Trebuie să reușim să îi presăm și să avem multe ocazii”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Încercăm să creăm imposibilul”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Încercăm să creăm imposibilul”

Stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu va găzdui joi, de la ora 18.00 (în direct la TVR 1), întâlnirea dintre formațiile FC Viitorul Constanța și KAA Gent, din manșa secundă a turului al doilea preliminar din UEFA Europa League. Cele trei victorii reușite consecutiv în campionat le oferă un moral foarte bun fotbaliştilor pregătiţi de Gheorghe Hagi, care sunt obligați să câștige la cel puțin trei goluri diferență pentru a obține calificarea în faza următoare a competiției. Dar pentru a reuși acest lucru în duelul cu echipa belgiană jucătorii Viitorului nu mai trebuie să repete greșelile din meciul tur, când au pierdut cu scorul de 3-6, toate gândurile fiind îndreptate spre alte reveniri spectaculoase din fotbal, cum ar fi victoriile Barcelonei cu Paris Saint Germain sau celor de la Liverpool cu Barcelona.

Iată în continuare declarațiile din tabăra constănțeană de la conferinţa de presă premergătoare confruntării de joi.

„E clar că va fi un meci decisiv. În fotbal s-au văzut multe și este posibil, mai ales că în repriza a doua a partidei din Belgia cred că am făcut un joc bun. Într-un meci ca acesta trebuie să marchezi. Calitatea noastră, a fundașilor, este să nu primim gol. Pe suporteri îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină, pentru că ne-au fost aproape în toate momentele importante. Este important să facem un joc complet și la final să ieșim cu capul sus din teren. Important este să avem încredere în noi și să marcăm repede. Sperăm să ne adaptăm mai bine la căldura de la ora jocului” - Bogdan Țîru, căpitan Viitorul.

„Dacă vom face nouăzeci de minute de joc bune ne putem gândi la o diferență de trei goluri. În Belgia cred că am jucat bine doar treizeci-patruzeci de minute. la ei am început destul de prost, pentru că jucăm destul de puține meciuri în Europa. Nu au calități mai bune decât ale noastre. Trebuie să reușim să îi presăm și să avem multe ocazii” - Vlad Achim, jucător Viitorul.

„Încercăm să trecem de un adversar valoros, de o echipă care are experiență. Jucăm acasă, probabil stadionul o să fie plin, sperăm să iasă o seară frumoasă. Încercăm să creăm imposibilul. Cred eu că trebuie să marcăm cel puțin patru goluri ca să reușim să ne calificăm. La ei am făcut greșeli foarte, foarte mari. Sperăm ca de data aceasta să stăm mult mai bine în defensivă. În acest gen de meciuri, un gol, două, și publicul poate contribui din plin. Ritmul de joc e mult mai rapid în fotbalul european. Contează foarte mult gândirea, mișcarea și pasarea. Sperăm să ne ridicăm la acest nivel. Dacă nu, înseamnă că mai avem de muncit” - Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul.

Întâlnirea dintre Viitorul şi Gent va fi condusă de o brigadă din Spania, cu José Luis Munuera Montero la centru, ajutat de Iñigo Prieto López De Cerain şi Alfonso Baena Espejo. Rezervă va fi Mario Melero Lopez.

Și celelalte două reprezentante ale României în UEFA Europa League vor evolua joi seară. Meciul Universitatea Craiova şi Honved Budapesta, programat de la ora 19.15 (în direct la Digi Sport 1 şi Look Sport), în Bănie, va fi arbitrat la centru de nord-irlandezul Arnold Hunter. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Iar partida dintre FCSB şi Alashkert Erevan, care va începe la ora 21.30 (în direct la Pro TV), de la Giurgiu, va fi condusă de slovacul Peter Kralović. În tur, FCSB a câştigat cu scorul de 3-0.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1618 secunde