Excentricul miliardar Elon Musk, plin de surprize! Cântă rap!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Excentricul miliardar Elon Musk, plin de surprize! Cântă rap!

Monden 01 Aprilie 2019 / 20:51 7223 accesări

Miliardarul Elon Musk, fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a lansat o piesă rap pe platforma online SoundCloud, relatează hollywoodreporter.com, potrivit Mediafax. Cântecul "RIP Harambe", care are o durată de două minute, a fost încărcat sub titulatura Emo G Records. Acesta este un tribut adus gorilei Harambe, care fost ucisă la Grădina zoologică din Cincinnati, SUA, în 2016, după ce un copil în vârstă de 3 ani a intrat în țarcul ei. Nu este, însă, clar dacă vocea de pe piesă este a omului de afaceri sau dacă el a fost doar cel care a lansat-o. Musk a fost cel care a dat vestea publicării cântecului pe rețeaua de micro-blogging Twitter. Acesta a publicat mesajul "RIP Harambe" și titlul casei de discuri fictive sâmbătă. Mesajul a continuat: "Sunt dezamăgit de eșecul casei mele de discuri". "RIP Harambe" a fost ascultat, până în prezent, de peste 800.000 de ori pe SoundCloud. Elon Musk este fondatorul companiei producătoare de maşini electrice Tesla şi numele din spatele companiei SpaceX, jucător important în transportul spaţial privat. S-a născut în Pretoria, Africa de Sud, în 1971, și s-a mutat în Canada la vârsta de 17 ani, iar, în 1992, s-a transferat la Universitatea din Pensylvania, unde a obținut diplome în economie și fizică.

El a fondat, alături de fratele său, Zip2, o companie de software care a dezvoltat un ghid online pentru industria de tipărire a ziarelor. În 1999, a înființat X.com, un serviciu de plăți online și prin e-mail, care, un an mai târziu, a fuzionat cu compania Cofinity, care deținea marca PayPal.

În anul 2002, Musk a obţinut cetăţenia americană, iar, ulterior, a fondat SpaceX, companie specializată în construcţia de vehicule spaţiale, și Tesla Motors. În 2010, Elon Musk a apărut pe lista Time a celor mai influenţi oameni din lume. A servit ca model pentru celebrul personaj de film Tony Stark, din franciza de mare succes "Iron Man/ Omul de oțel".

În 2018, Musk a acceptat să demisioneze din funcţia de preşedinte al companiei Tesla şi să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari în cadrul unui acord cu autorităţile de reglementare din domeniu. Decizia a venit după ce a publicat un mesaj pe Twitter, în care a anunțat, în glumă, că va lista la bursă compania și o va trece sub control privat.

Taguri articol
Elon MuskRapMuzica


12
Pagina a fost generata in 0.1117 secunde