EXCLUSIV AUTO asigură mobilitatea Neversea 2018!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

EXCLUSIV AUTO asigură mobilitatea Neversea 2018!

Lifestyle, Divertisment 30 Iunie 2018 / 13:08 1029 accesări

Orice idee devine o poveste de succes dacă are sprijin.

Exclusiv Auto, este o poveste de succes datorită muncii depuse pentru a oferi fiecărui client soluția de mobilitate adaptată nevoilor sale și a încrederii de care a beneficiat în schimbul acestei munci. Grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei, compania poate oferi toate solutiile necesare clienților, gama larga de servicii facilitând un răspuns rapid la toate solicitarile acestora.

Acum, este rândul Exclusiv Auto să sprijine creșterea altei povești de succes: Neversea!

Exclusiv Auto devine Partener Oficial de Mobilitate NEVERSEA 2018, cel mai mare festival de pe malul Mării Negre. Peste 35 de mașini din portofoliul companiei vor fi puse la dispoziția organizatorilor pe toată perioada de festival, optându-se pentru brandurile Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie și Das Welt Auto.

“Când crezi cu adevărat în ceea ce faci, valoarea iți este recunoscută la cel mai înalt nivel, acesta fiind anul nostru, an în care cel mai mare festival de pe malul Mării Negre, Neversea, ne-a ales cu încredere ca partener oficial de mobilitate. Participarea noastră la acest eveniment a întarit imaginea pe care am construit-o cu pași mici, dar siguri. Suntem un dealer de încredere, solid și iată că avem capacitatea la acest moment să susținem un parteneriat de o asemenea anvergură.” – a declarat Camelia Ciciu, director Marketing&PR Exclusiv Auto.

În perioada 3 – 5 iunie, Neversea va aduce din nou la Constanța experiențe unice, artiști în premieră în România și o mulțime fani, care vor avea ocazia ca, timp de patru zile, după fiecare noapte de sunet și energie, să admire și spectacolul soarelui ridicându-se din valurile mării.

Neversea 2018 este un moment important pentru Constanța, iar Exclusiv Auto este onorat să fie parte la el.12
Pagina a fost generata in 0.1641 secunde