EXCLUSIV AUTO, Partener Oficial de Mobilitate ONE! Festival

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
EXCLUSIV AUTO, Partener Oficial de Mobilitate ONE! Festival
Lifestyle, Divertisment 08 August 2019 / 09:33 916 accesări 0 comentarii

Exclusiv Auto este partener de mobilitate ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii românești, ce are loc timp de 4 weekend-uri consecutive în Piața Ovidiu din Constanța. Peste 10 mașini din portofoliul Exclusiv Auto vor fi puse la dispoziția organizatorilor pe toată perioada festivalului, astfel că cele mai frumoase modele din brandurile Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie vor aduce artiștii români mai aproape de constănțeni și nu numai.

“Participarea noastră ca parteneri de mobilitate la acest festival continuă și vara aceasta implicarea pe care o avem în proiecte mari din orașul Constanța, oraș în care ne desfășurăm o parte din activitate. Ne bucurăm că facem parte dintr-un proiect autentic românesc și că avem posibilitatea să fim alături de constănțeni, de artiști români și de cele trei posturi de Radio organizatoare, Kiss Fm, Magic Fm și Rock FM. “, a declarat Camelia Ciciu, director Marketing&PR Exclusiv Auto.

ONE! Festival începe vineri, 26 iulie, cu o serie de artiști legendari ai României, organizatorii pregătind surprize pentru fiecare weekend. Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma în Rock Nights. O mare de oameni - o singură inimă care bate pe același beat!

Despre Exclusiv Auto

Exclusiv Auto este dealer Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie și Das Welt Auto din Constanța. Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutându-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1866 secunde