EXCLUSIV AUTO, Partener Oficial de Mobilitate ONE! Festival

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
EXCLUSIV AUTO, Partener Oficial de Mobilitate ONE! Festival
Lifestyle, Divertisment 01 August 2019 / 11:17 1923 accesări 0 comentarii

Exclusiv Auto este partener de mobilitate ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii românești ce va avea loc timp de 4 weekend-uri consecutive în Piața Ovidiu. Peste 10 mașini din portofoliul Exclusiv Auto vor fi puse la dispoziția organizatorilor pe toată perioada festivalului, astfel că cele mai frumoasa modele din brandurile Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie vor aduce artiștii români mai aproape de constănțeni și nu numai.

“Participarea noastră vara aceasta ca parteneri de mobilitate la acest festival continuă implicarea pe care o avem în proiecte mari din orașul Constanța, oraș în care ne desfășurăm o parte din activitate. Ne bucurăm că facem parte dintr-un proiect autentic românesc și că avem posibilitatea să fim alături de constănțeni, artiști români și cele trei posturi de Radio organizatoare - Kiss Fm, Magic Fm si Rock FM “,a declarat Camelia Ciciu, director Marketing&PR Exclusiv Auto.

ONE! Festival începe de vineri, 26 iulie cu o serie de artiști legendari ai României, organizatorii pregătind suprize pentru fiecare weekend. Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma în Rock Nights. O mare de oameni - o singură inimă care bate pe același beat!

Despre Exclusiv Auto

Exclusiv Auto este dealer Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie și Das Welt Auto din Constanța. Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutându-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2145 secunde