Exclusiv Auto pregătește o zi plină de adrenalină, la Mitsubishi Off-Road Day 2019

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv Auto pregătește o zi plină de adrenalină, la Mitsubishi Off-Road Day 2019
Lifestyle 12 Iunie 2019 / 18:33 2012 accesări 0 comentarii

Pe 15 iunie 2019, orele 10:00-18:00, Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, organizează evenimentul Mitsubishi Off Road Day 2019 la Gura Dobrogei, în apropiere de Mănăstirea Casian, județul Constanța.

Eveniment cu tradiție, Mitsubishi Off-Road Day oferă posibilitatea clienților și tuturor celor interesați, de a testa și de a se convinge de calitățile excepționale ale modelelor Mitsubishi pe teren accidentat, în condiții de off-road. Evenimentul este realizat în colaborare cu Importatorul mărcii Mitsubishi în România, M Car Trading, și în parteneriat cu una dintre cele mai experimentate echipe de piloți de raliu și off-road din România - Mach2 Sport Management, condusă de George Grigorescu.

Pante abrupte, coborâri care îți taie răsuflarea, macadam, noroi. Mitsubishi Off-Road Day folosește toate evenimentele naturii și le confruntă cu cele mai performante modele 4X4: Outlander, Eclipse Cross și L200.

“Suntem încântați să continuăm tradiția organizării evenimentului Mitsubishi Off Road Day și anul acesta. Traseul va fi, ca de obicei, unul spectaculos și atent supravegehat de echipa de piloți a domnului George Grigorescu. Ediția aceasta avem și un model nou, care nu a fost testat până acum în cadrul evenimentelor Off-Road Day - este vorba despre Mitsubishi Eclipse Cros. Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere prealabilă la numărul de telefon: 0741.333.053 sau pe email la adresa ramona.neacsu@exclusivauto.ro”, a declarat Camelia Ciciu, directorul de Marketing al Exclusiv Auto.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2179 secunde