Exclusiv Auto susţine Suporter Spirit Club Farul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv Auto susţine Suporter Spirit Club Farul Constanţa
Sport 25 Noiembrie 2016 / 07:40 1720 accesări 0 comentarii

Exclusiv Auto, dealer autorizat vânzări și service al mărcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Seat, Skoda și Das Welt Auto din Constanța, vine în sprijinul sportului constănţean şi se alătură echipei SSC Farul Constanţa.

Suntem conştienţi cât de anevoios poate fi drumul către performanţă şi, totodată, cât de importantă este implicarea companiilor mari în comunitatea locală. Dorim astfel să susţinem iniţiativa noii înfiinţate echipe de a aduce fotbalul constănţean pe primul eşalon al fotbalului românesc şi să fim alături de suporteri în acest demers.

Suntem mândri să susținem printr-un contract de sponsorizare SSC Farul Constanța și, mai mult de atât, ne vom implica și cu sufletul și vom fi alături de echipă și suporteri la toate meciurile pe care le vor susține.

“Exclusiv Auto mulțumește clienților și partenerilor, care ne-au fost alături în cei peste 8 ani de activitate și care ne-au determinat să ne autodepășim și să fim mereu la înălțimea așteptărilor lor. Datorită încrederii pe care clienții ne-au acordat-o, achiziționând autoturisme din gama noastră și apelând la serviciile oferite, reușim să sprijinim diverse proiecte ce implică comunitatea în care ne desfășurăm activitatea” - a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing Exclusiv Auto.Pagina a fost generata in 0.1979 secunde