Exclusiv Auto vă invită la SEAT Open Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv Auto vă invită la SEAT Open Doors
Lifestyle 11 Octombrie 2019 / 10:43 2311 accesări 0 comentarii

Exclusiv Auto, dealer SEAT în Constanţa, invită publicul constănţean să testeze tehnologia de ultimă generatie a mărcii SEAT pe 12 octombrie între orele 10:00-18:00 la showroomul din Strada Dumbrăveni nr 70, sens giratoriu Tomis Plus.

Pe parcusul zile de sâmbătă vor putea fi testate: Noul SEAT Tarraco, SEAT Ateca, SEAT Arona și SEAT Leon. Vino să descoperi modelul care ţi se potriveste și vei primi cele mai bune oferte din stoc.

Cel mai nou lansat model al gamei SEAT, noul Tarraco va fi și acesta disponibil pentru test drive. SEAT Tarraco marchează intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Modelul, disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca și Arona în 2018. Tarraco încorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiștii grupului Volkswagen. Testele de siguranță EuroNCAP au dovedit că noul Tarraco are alura unui lider obținând cel mai bun punctaj la capitolul protecția pasagerilor și a pietonilor și note foarte bune pentru sistemele de asistență din dotare.

Cel mai mare SUV din potofoliul SEAT încorporează tehnologii de ultimă oră dezvoltate de Grupul Volkswagen fiind realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Dimensiunile mari au inspirat echipa de design să găsească un echilibru între estetică şi caracterul practic. Tarraco are o lungime de 4.735 mm şi o înălţime de 1.658 mm, oferind un interior spațios şi un exterior impunător. Cu toate acestea, imaginea de ansamblu este marcată de sinteza dintre agilitate și robusteţe.

Partener în acest eveniment este Porsche Finance Group, finanțator și asigurator oficial al mărcii SEAT în Romania.

Pentru detalii și programări contactați consilierul nostru de vânzări, Mirabela Nicolau: 0723.155.773 sau pe www.exclusivauto.ro.Pagina a fost generata in 0.1987 secunde