EXCLUSIV. Autostrada Soarelui, blocată două ore de o turmă de oi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Estul sălbatic: A amenințat că scoate pistolul pentru a fi lăsat în pace de șoferii EXCLUSIV. Autostrada Soarelui, blocată două ore de o turmă de oi!
Eveniment 10 Ianuarie 2017 / 16:42 4614 accesări 2 comentarii

Șoferii care s-au grăbit marți dimineață să folosească Autostrada A2, de-abia redată traficului rutier după câteva zile în care autoritățile au închis-o pe fondul codurilor de vreme rea, au avut surpiza să o găsească blocată în zona Cernavodă, în jurul orei 02:30. Timp de aprox. două ore și jumătate, o turmă de oi condusă de un cioban care s-a gândit că e în regulă să folosească autostrada drept pentru transhumanță a ținut în loc autovehiculele de pe sensul de mers spre Constanța. Șapte kilometri au fost parcurși în pas de oaie în tot acest timp, până când turma a ajuns, în siguranță, în Cernavodă.

Unul din șoferii aflați în coada turmei, care ne-a remis și o fotografie care înfățișează "minunea" mioritică de pe autostradă, a relatat că oierul a amenințat că scoate pistolul dacă mai este deranjat cu întrebări de către conducătorii auto.

"Am sunat și la 112 și ni s-a spus că va fi trimis un echipaj, dar în cele două ore și jumătate în care am stat în spatele turmei nimeni nu l-a deranjat pe cioban. Așa că a trebuit să conducem în spatele turmei până la Cernavodă, unde au ieșit oile de pe autostradă", ne-a spus conducătorul auto, căruia îi mulțumim pentru informațiile furnizate.

Vezi video aici:

https://youtu.be/vDG-KhLuxTA

Taguri articol

2 comentarii

Sergiu 19:24:43 / 10 Ianuarie 2017
Deja obisnuita

Fenomenul se repeta in oricare dintre anotimpuri, ziua si noaptea deopotriva. Era sa opresc in mijlocul turmei pe podul de la Cernavoda, noroc cu xenoanele si franele suficient de eficiente. La 112 mi s-a recomandat ....sa adaptez viteza la conditiile de trafic!?!? Probabil am ratat sa inregistram un accident in lant, precum cel de la km 66,7 si din aceasta cauza.

pastorul de autostrada 03:51:08 / 11 Ianuarie 2017
transport special ...per pedes.

Ar trebui sa multumiti ciobanului din mai multe motive;El,cu turma lui a deblocat traficul ca nu avea nevoie sa-i faca cineva partie cu plugul.La Paste o sa va asigure piata cu miei,dar si cu branza ,cas,urda,lana si piei.Mai trebuiesc intelese si unele situatii de forta majora,mai ales ca platesc si oamenii acestia taxe,nu de autostrada,dar nu este tarziu sa fie introdusa la cererea soferilor grabiti care au...xenoane eficiente.Si,cu putina atentie se putea depasi turma.Cat despre ,,amenintarea cu pistolul'',ma indoiesc,ata vreme cat ciobanul avea ...ciomag si caine.Bine ca ,soferul grabit nu s-a dat jos din masina ca...acum citeam despre un accident ....cu ciomag si caini pe autostrada.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2695 secunde