EXCLUSIV! Iulian Ursoi s-a spânzurat în casa sa din Eforie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliția a declanșat o anchetă

EXCLUSIV! Iulian Ursoi s-a spânzurat în casa sa din Eforie!

Eveniment 20 Septembrie 2016 / 22:24 26940 accesări

Marius Iulian Ursoi

Marius Iulian Ursoi

Zeci de prieteni s-au adunat marți noapte în fața casei lui Ursoi

Zeci de prieteni s-au adunat marți noapte în fața casei lui Ursoi

Controversatul Marius Iulian Ursoi a fost descoperit marți seară decedat în curtea locuinței sale din Eforie Nord. Bărbatul și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un copac. El a fost găsit de un prieten, care a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Surse judiciare spun că Ursoi nu ar fi lăsat în urmă un bilet de adio. În casă, anchetatorii au descoperit o candelă aprinsă, așezată lângă o icoană.

Controversatul membru al lumii interlope constănțene Marius Iulian Ursoi și-a pus capăt zilelor marți seară, în curtea locuinței sale din Eforie Nord! Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, potrivit unor surse judiciare, de un prieten, care a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la 112. Oamenii legii spun că apelul a fost primit la ora 20.34. Medicii care au răspuns solicitării au încercat să-l salveze pe Ursoi, dar eforturile lor s-au dovedit zadarnice. După pronunțarea decesului, polițiștii din Eforie, criminaliștii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, dar și ofițerii Serviciului de Investigații Criminale au pornit cercetările la fața locului. Aceștia spun că Marius Iulian Ursoi s-a spânzurat de un copac. Potrivit unor surse, în casă, oamenii legii au găsit o candelă aprinsă lângă o icoană, dar nu și un bilet de adio, așa cum se vehiculase inițial. Rudele și zeci de prieteni s-au adunat marți noapte în fața casei lui Ursoi, după ce au aflat vestea morții acestuia. În momentul în care trupul neînsuflețit a fost ridicat de o mașină mortuară pentru a fi transportat la morgă, aceștia l-au aplaudat minute în șir pe fostul campion mondial de kickboxing. Miercuri, medicii legiști au efectuat necropsia. Polițiștii constănțeni continuă cercetările în acest caz.

Numele lui Marius Iulian Ursoi a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe dosare penale pentru acte de violență. De curând, acesta fusese plasat sub control judiciar de magistrați, într-o speță în care era acuzat că și-a bătut, amenințat și hărțuit fosta iubită. Mai mult, procurorii spun că Ursoi i-ar fi trimis victimei o coroană funerară, în semn de amenințare. În urmă cu doar câteva zile, Judecătoria Constanța a înlocuit în acest dosar măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, după ce Ursoi ar fi mers la locul de muncă al victimei, încălcând astfel dispozițiile instanței. Acesta contestase decizia, iar miercuri ar fi urmat ca Tribunalul Constanța să ia o decizie definitivă.

În anul 2015, Ursoi a fost condamnat definitiv într-un dosar în care fusese trimis în judecată pentru că ar fi agresat familia unei polițiste pe o stradă din Constanța. Magistraţii l-au găsit pe acesta vinovat de loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi i-au dat o pedeapsă de un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Potrivit rechizitoriului, Ursoi era acuzat că, pe 1 octombrie 2012, a agresat o poliţistă aflată în timpul liber şi pe soţul acesteia. Scandalul a izbucnit pe strada Steluţei, din cartierul constănţean Poarta 6. Conform procurorilor, poliţista împreună cu soţul ei şi alte două persoane se plimbau cu bebeluşul aflat în cărucior. La un moment dat, drumul le-a fost blocat de portiera deschisă a autoturismului Doiniţei Ursoi, care era parcat lângă trotuar. Pentru a putea trece, soţul poliţistei a închis portiera, moment în care soţia lui Ursoi a început să ţipe că i-a fost prins piciorul la uşă. Aceasta a coborât din maşină şi, după un schimb dur de replici, i-a dat o palmă soţului poliţistei, care, la rândul lui, a ripostat. Femeia a început să ţipe şi şi-a sunat bărbatul, chemându-l în ajutor. Potrivit anchetatorilor, Ursoi a ajuns imediat la locul incidentului şi a sărit la bătaie. El a fost acuzat că i-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe poliţistă, pe soţul acesteia, dar şi pe un martor care a încercat să le ia apărarea. Marius Ursoi a recunoscut ceea ce a făcut, dar a susţinut că a vrut doar să-şi apere familia.12