Exercițiu al jandarmilor la BNR Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu vă speriați! Exercițiu al jandarmilor la BNR Constanța
Eveniment 08 Mai 2019 / 09:01 337 accesări 0 comentarii

Miercurii, 08 mai, 2019, între orele 11 și 12, în zona Băncii Naţionale a României - sucursala Constanţa, situată în Piaţa Ovidiu şi, înre orele 12 și 14, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, are loc un exerciţiu de antrenament ce are drept scop dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate în sistem integrat, precum şi pentru verificarea capacităţii de reacţie a forţelor de ordine în diferite situaţii.

La acest exerciţiu planificat de către Direcţia Pază şi Protecţie Instituţională a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române participă efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, activitatea fiind organizată în contextul preluării pazei şi protecţiei instituţionale a Băncii Naţionale a României - sucursala Constanţa, de către efectivele de jandarmi.

Astfel de exerciţii sunt organizate periodic, se bazează pe unele scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar o parte din activităţi se desfăşoară în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie.

"Pentru a da un caracter realist exerciţiului de antrenament planificat, se va folosi muniţie de exerciţiu, aceasta având efect exclusiv acustic. În situaţia în care cetăţenii din municipiul Constanţa se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, le adresăm respectuos rugămintea de a nu intra în panică, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine", se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2224 secunde