Exodul românilor, de Paşte: circulaţia rutieră e monitorizată cu elicopterele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exodul românilor, de Paşte: circulaţia rutieră e monitorizată cu elicopterele
Social 06 Aprilie 2018 / 13:38 416 accesări

Traficul este intens, vineri, pe DN1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic şi Buşteni, şi pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la Bascov. Poliţia recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor şi să reducă viteza.

Potrivit Poliţiei, valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic şi Buşteni, însă nu s-au format coloane de maşini.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Bascov, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, pe sensul de mers către Vâlcea.

Pe celelalte drumuri naţionale importante şi pe autostrăzi, circulaţia se desfăşoră în condiţii normale la această oră.

Şeful Serviciului Rutier Prahova, Adrian Iacob, a declarat că în judeţul Prahova acţionează vineri 48 de agenţi de poliţie rutieră şi ofiţeri cu şapte aparate radar, pentru prevenirea accidentelor şi pe Valea Prahovei pentru asigurarea fluenţei traficului.

”Recomandăm şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor şi să circule cu viteze adaptate la condiţiile meteo, să nu se hazardeze în depăşiri neregulamentare şi să păstreze distanţa de siguranţă”, a spus Adrian Iacob.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1284 secunde