Explozia din Berlin, reglare de conturi în reţeaua de crimă organizată?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Explozia din Berlin, reglare de conturi în reţeaua de crimă organizată?

Externe 16 Martie 2016 / 14:01 430 accesări

Explozia în care a fost ucis, marţi, şoferul unei maşini, în centrul Berlinului, ar putea avea legătură cu crima organizată, potrivit poliţiei germane, relatează DPA online.

"Poliţia anchetează în forţă în toate direcţiile, inclusiv posibilitatea unei altercaţii între reţele din crima organizată", a declarat pentru DPA un purtător de cuvânt al forţelor de ordine. Reamintim că explozia a avariat un autoturism argintiu marca Volkswagen Passat marţi, în jurul orei locale 8.00 (9.00, ora României), într-o intersecţie aglomerată, în cartierul Charlottenburg (vest). Automobilul s-a răsturnat în urma exploziei şi a lovit un vehicul parcat. Şoferul, identificat de către forţele de ordine drept un bărbat în vârstă de 43 de ani, a încercat să iasă din epavă. El a fost declarat mort ulterior. Nicio altă persoană nu a fost ucisă sau rănită.

Poliţia din Berlin a anunţat că nu există indicii care să arate că a fost vorba despre un atac terorist şi că anchetează în continuare dacă bărbatul a fost ţinta vizată.

Martori oculari au declarat că au văzut la faţa locului un procuror cunoscut în legătură cu o serie de cazuri împotriva unor bande notorii de motociclişti din Berlin.12
Pagina a fost generata in 0.314 secunde