Explozie într-o staţie de metrou din Istanbul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Explozie într-o staţie de metrou din Istanbul

Externe 01 Decembrie 2015 / 18:44 905 accesări

O explozie foarte puternică a avut loc, marţi după-amiază, într-o staţie de metrou din Istanbul, cel puţin o persoană murind, iar numeroase altele fiind rănite, autorităţile anunţând că este vorba despre un accident, relatează Reuters. Potrivit postului Haberturk, explozia a avut loc în staţia de metrou Bayrampasa, situată în partea europeană a oraşului Istanbul. Un oficial municipal a declarat că circulaţia trenurilor de metrou a fost suspendată în urma unei explozii de amploare. Conform unor surse oficiale, deflagraţia a avut loc la un transformator electric.

UPDATE:

Autoritățile de la Istanbul au anunțat că în urma deflagrației produse în stația de metrou Bayrampasa, pe lângă persoana decedată s-au înregistrat și șase răniți care au fost transportați la spital. Deocamdată, varianta unui atentat nu a fost avansată, fiind vorba despre un incident tehnic.

UPDATE:

Explozia produsă marţi după-amiază într-o staţie de metrou din Istanbul a fost provocată de o bombă artizanală, anunţă primarul districtual, Atilla Aydiner. Iniţial, surse oficiale afirmau că explozia, produsă la intrarea în stația de metrou, a fost cauzată de un scurtcircuit la un transformator de înaltă tensiune. Poliţia turcă a comunicat că încă cercetează cauzele producerii deflagraţiei. Conform unor surse, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite în explozie.

Citește și:

Explozie puternică în Stockholm

Explozie mortală în Turcia

Colete poștale ucigașe în China

Copii răniţi într-o explozie în Turcia

Taguri articol


12