Expoziția „Ex Libris Constanţa 2021” – imaginea completă a orașului în percepția Facultății de Arte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Universitatea Ovidius din Constanța

Expoziția „Ex Libris Constanţa 2021” – imaginea completă a orașului în percepția Facultății de Arte

Educație, Cultură 19 Martie 2021 / 13:43 1074 accesări

Facultatea de Arte a Universității Ovidius din Constanța organizează vineri, 19 martie 2021, de la ora 14.00, în salonul Art Gallery, de la Tomis Mall, vernisajul expoziției „Ex Libris Constanţa 2021”, eveniment inclus în calendarul Festivalului „Primăvara Artelor”.

Expoziția, coordonată de prof.univ.dr. Florin Stoiciu, va putea fi vizitată până la data de 31 martie 2021, cu respectarea regulilor de acces impuse în contextul măsurilor de prevenție împotriva Covid-19.

La eveniment sunt invitați studenţi, masteranzi şi cadrele universitare ale Facultăţii de Arte, de la specializările Pedagogia Artelor Plastice şi Decorative (licenţă) şi Educaţia Vizuală prin Studiul Peisajului şi Figurii (master).

«Expoziția „Ex Libris Constanţa 2021” oferă o imagine completă a Constanței și este menită să dimensioneze noua normalitate la care suntem forţaţi să ne raportăm. Simbolurile oraşului nostru conturează un univers aparent cunoscut, vag familiar poate, un univers intangibil, dar la care ne conectăm, fără a avea neapărat conştiinţa acestui fapt. Aici intră în scenă percepţia artistică a participanţilor la această expoziţie, studenţi şi profesori ai Facultăţii de Arte, care prezintă spectatorilor virtuali şi nu numai, perspectivele lor vizuale, poveştile personale, dar şi interpretările proprii ale acestor simboluri», a declarat prof. univ. dr. Florin Stoiciu.

Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, Festivalul „Primăvara artelor” este organizat de Facultatea de Arte, prin Centrul de Cercetare știinţifică și Creaţie artistică „Euxin”.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2056 secunde