Expoziția „Născuți să fim liberi”, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Expoziția „Născuți să fim liberi”, la Constanța

Divertisment 02 Decembrie 2022 / 14:40 588 accesări
pexels.com

pexels.com

După izbucnirea războiului, câțiva ucraineni implicați în campanii umanitare și-au unit forțele pentru a arăta europenilor că sunt o „națiune prietenoasă”.

„Solar Universe”, o fundație caritabilă ucraineană, a lansat o serie de evenimente culturale în mai multe țări din Europa, în care prezintă arta și cultura Ucrainei și încearcă să obțină bani pentru a-i ajuta pe copiii și femeile de acasă, afectați de război.

Acum au ajuns și în România,la Constanța, unde pe 3 decembrie vor deschide o expoziție de tablouri cu vânzare intitulată „Născuți să fim liberi”. Expoziția se va desfășura în perioada 3-25 decembrie, la Laguna Residence (Bulevardul Mamaia nr. 165), iar concertul se va desfășura în seara zilei de 6 decembrie, când este Ziua Forțelor Armate din Ucraina.

„Reprezentanții fundației au mers în Europa pentru a vorbi despre evenimentele din Ucraina, despre istoria, tradițiile și frumusețea ei incredibilă. În diverse țări europene, am susținut expoziții și vânzări de tablouri ale artiștilor ucraineni, concerte caritabile și diverse evenimente. Trebuie să ne amintim că războiul nu s-a terminat. Suntem obosiți, epuizați financiar, dar viitorul nostru este în mâinile noastre. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor merge către familiile rămase în punctele fierbinți și care au nevoie de sprijinul nostru”, adaugă reprezentanții fundației.

Pe lângă expoziția de tablouri realizate de pictori din Ucraina, constănțenii șirefugiații ucrainenicare stau aici de luni bune, vor avea parte și de un concert caritabil și un festival al bucătăriei ucrainene.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1494 secunde