Expoziție de fotografie la Teatrul de Stat Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Expoziție de fotografie la Teatrul de Stat Constanța
Cultură 12 Ianuarie 2018 / 10:44 602 accesări 0 comentarii

Spectacolele din luna ianuarie ale Teatrului de Stat Constanța vor fi acompaniate vizual de o expoziție de fotografie realizată în foaier, de membri ai Asociației S16 Vision din Constanța. Expoziția va fi deschisă spre vizionare în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17.00 - 19.00. Iubitorii acestei arte se vor putea delecta cu o varietate de creații, de la fotografie de natură și fotografie de stradă până la fotografie conceptuală. Autorii exponatelor fotografice sunt Magda Fulger, Camelia Sopon, Elena Răceală, Lili Screciu, Sergiu Gheorghian și Emilian Avrămescu.

O bună parte dintre imaginile expuse sunt prezente și în galeriile online ale unor importante site-uri de fotografie, naționale și internaționale, cum ar fi 1x.com, photosharp.ro, fineart-portugal.com, On Spot Galery etc.

„Pentru nespecialiștii care sunt curioși de la ce vine numele asociației de fotografi din Constanța, S16 Vision, „Sunny 16 rule” este o regulă de estimare a expunerii corecte a unei fotografii, fără exponometru”, se explică într-un comunicat al Teatrului.

loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1963 secunde