Facebook a lansat „Messenger Day“ pentru a rivaliza cu Snapchat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Facebook a lansat „Messenger Day“ pentru a rivaliza cu Snapchat
Tehnologie 10 Martie 2017 / 09:49 473 accesări 1 comentariu

Facebook a lansat joi 'Messenger Day', o nouă funcție de comunicare efemeră pe aplicația sa de mesagerie Messenger prin care compania lui Mark Zuckerberg aspiră să rivalizeze cu rețeaua de socializare Snapchat, relatează EFE. Printr-un comunicat oficial, Facebook a precizat că 'Messenger Day' va permite utilizatorilor să împărtășească poze, clipuri și alte conținuturi care vor dispărea după 24 de ore de la postarea lor. Această funcție, care a fost testată în mai multe țări și acum se extinde în mod global începând cu SUA, cuprinde un acces rapid la cameră pentru ca aceasta să fie accesibilă în orice moment.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să aleagă între peste 5.000 de figurine și mărci pentru a-și putea edita și personaliza cum cred de cuviință postările. Prin această nouă aplicație, Messenger intră în competiție directă cu Snapchat, o rețea de socializare populară, mai ales în rândul tinerilor caracterizată prin faptul că pozele, clipurile sau mesajele instantanee dispar după ce au fost văzute.

1 comentariu

Dan Motica 14:00:24 / 10 Martie 2017
Munca, instruire bac, achizitie carte ONLINE!

• LOCURI DE MUNCĂ ONLINE! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piața globală. NU este necesară niciun fel de experiență! Asigurăm suport și logistică în desfășurarea activității. Lucrați într-un mediu plăcut, proactiv. Oferim șanse reale de avansare în cariera! Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substanțiale. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maximă și dorința de a învăța ceva absolut nou și de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunoștințe minime de operare pe Internet, de lucru cu fișiere word și pdf și navigare online. Cereți DETALII la munca-online-de-acasa@hotmail.com • Poți accesa GRATUIT platforma e-learning DELMAS (Dmt E-Leaning Management System) – ghidul tău pentru pregătirea examenului de BAC la MATE și INFO la https://www.facebook.com/Pregatire.Bacalaureat.online/ Ai la dispoziție contul Username: stdemo Password: Stdemo2016$ Dacă îți place, poți accesa Autentificare și apoi Crează cont - administratorul va valida contul personal în cel mult 12 ore și vei putea utiliza DELMAS (GRATUIT). Cere detalii la proiect.carte@hotmail.com • Deschide magazinul meu online la adresa http://cartilemelepentrutine.yshop.ro/ și vei găsi multe cărţi foarte interesante, din diverse domenii, cu preţuri reduse cu 10%. Magazinul este în permanenţă actualizat, aşa că îl puteţi vizita periodic pentru a găsi noutăţi. Alege cărţile dorite, “pune-le” în coş şi editutura ți le va expedia prin curier rapid sau poştă la adresa indicată. Plata se face ramburs. Aştept cu drag vizita ta în magazinul meu!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Începe bacalaureatul!
Începe bacalaureatul! 1316 accesări
Pagina a fost generata in 0.286 secunde