Facebook, Instagram și Whatsapp au înregistrat probleme de funcționare vineri seara

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Facebook, Instagram și Whatsapp au înregistrat probleme de funcționare vineri seara

Tehnologie 09 Octombrie 2021 / 08:37 846 accesări

Aplicațiile deținute de Facebook au înregistrat vineri, din nou, probleme de funcționare, a doua întrerupere a rețelelor din această săptămână.

După ce numeroși utilizatori au raportat probleme de conectare la platformele Facebook, Instagram și Whatsapp, compania a postat pe Twitter un mesaj prin care spunea că a luat la cunoștință defecțiunile și încearcă să le rezolve cât mai repede posibil.

De data aceasta, problemele au apărut după 22.00, ora României și au fost remediate după circa două ore, atunci când un purtător de cuvânt al companiei a anunțat că serviciile funcționează normal. Totul s-ar fi întâmplat din cauza modificărilor unei setări.

ReprezentanțiiFacebook auprecizatcă incidentul de vineri seară nu are legătură cu perturbările majore care au fost înregistrate luni.

La începutul săptămânii, întreaga familie de aplicații de socializare ale Facebook a căzut pentru mai mult de șase ore, începând de la ora 18:30, ora României și până după miezul nopții de luni spre marți.

Ultima întrerupere semnificativă a rețelelor de socializare deținute de Facebook a avut loc în 2019, când o eroare tehnică a afectate serverele companiei timp de 24 de ore.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1485 secunde