Facebook schimbă paradigma. Vezi în ce scop!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Facebook schimbă paradigma. Vezi în ce scop!

Tehnologie 30 Ianuarie 2018 / 11:19 906 accesări
Mark Zuckerberg:

Mark Zuckerberg: "Începând de astăzi (luni, n.r.), vă vom prezenta mai multe publicații din orașul vostru, fie el mare sau mic"

Facebook va pune accentul pe informațiile locale difuzate în fluxul de știri al utilizatorilor, modificare operată inițial în SUA, apoi în alte țări, pentru a limita dezinformarea, transmite AFP.

"Informațiile locale contribuie la crearea unei comunități, pe internet și în viața reală", a scris cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg, pe contul său, aceasta fiind o nouă încercare de a răspunde criticilor la adresa rețelei sociale.

Aceste informații pot face ca "timpul petrecut pe Facebook să fie unul de calitate", a adăugat tânărul miliardar, care, la începutul anului, a promis o serie de măsuri pentru limitarea dezinformării și îmbunătățirea conținutului ce circulă pe rețeaua care are aproximativ două miliarde de utilizatori.

"Începând de astăzi (luni, n.r.), vă vom prezenta mai multe publicații din orașul vostru, fie el mare sau mic",a precizat Mark Zuckerberg, adăugând că schimbarea va fi operată în SUA, după care va fi introdusă "în mai multe țări, anul acesta".

Taguri articol


12