Falcao se va întoarce la AS Monaco din sezonul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Falcao se va întoarce la AS Monaco din sezonul viitor

Sport 12 Iunie 2016 / 13:59 297 accesări
Radamel Falcao vrea să uite cât mai repede perioada petrecută la Chelsea Londra

Radamel Falcao vrea să uite cât mai repede perioada petrecută la Chelsea Londra

Atacantul columbian Radamel Falcao, în vârstă de 30 de ani, a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Instagram, faptul că pe 24 iunie va începe pregătirile pentru noul sezon cu formaţia franceză AS Monaco, echipă de la care a fost împrumutat la Manchester United şi Chelsea Londra. După ce în sezonul recent încheiat a marcat un singur gol pentru Chelsea, reuşind să însumeze doar 363 de minute petrecute pe teren pentru formaţia de pe Stamford Bridge, columbianul a decis să înceapă reconstrucţia reputaţiei sale la clubul francez AS Monaco. Francezii au strâns nu mai puţin de 14,5 milioane de euro din împrumuturile lui Falcao la Manchester United şi Chelsea.

Cumpărat de AS Monaco în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, în 2013, de la Atletico Madrid, Falcao a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng în luna ianuarie a anului 2014, în timpul unui meci din Cupa Franţei, iar de atunci cariera sa a luat-o în jos. Iniţial, clubul francez l-a împrumutat pe Falcao la Manchester United, formație pentru care a jucat 29 de meciuri, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere cinci pase decisive.

Columbianul mai avea și varianta de a semna pentru un club din China, acolo de unde avea mai multe oferte extrem de tentante din punct de vedere financiar. Falcao le-a refuzat, convins că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare, iar decizia sa nu i-a deranjat foarte mult pe oficialii lui Monaco. Formaţia va participa în preliminariile Ligii Campionilor, astfel că Falcao poate fi omul decisiv pentru calificarea echipei din Principat la „masa bogaţilor”.12
Pagina a fost generata in 0.2206 secunde