Familia Iglesias cântă, în luna mai, în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Familia Iglesias cântă, în luna mai, în România

Divertisment 24 Ianuarie 2016 / 18:34 910 accesări

România se află pe lista ţărilor în care Julio Iglesias dorește să revină. Și va veni, pe 18 mai, cu prilejul turneului de lansare a celui mai nou album al său, „Mexic”. Artistul nu va veni singur, ci cu fiul său Julio Iglesias Jr., care va cânta în deschiderea concertului pe care tatăl său îl va susține la Sala Palatului.

Julio Iglesias ar fi trebuit să cânte la Bucureşti anul trecut, pe 2 iulie, însă concertul a fost reprogramat din cauză că artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate şi a avut nevoie de o perioadă de recuperare.

Biletele achiziţionate pentru concertul din 2 iulie 2015 rămân valabile pentru spectacolul din 18 mai. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentarea la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului. Totodată, au fost puse în vânzare și alte bilete, cu preţuri cuprinse între 280 și 550 lei. Acestea sunt disponibile în reţeaua www.eventim.ro(magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV), precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Tot în luna florilor, dar pe 12 mai, un alt fiu al lui Iglesias, Enrique Iglesias, va cânta pentru bucureșteni la Romexpo, concertul fiind programat în cadrul turneului „Sex and Love”.

Citește și:

Concertul lui Julio Iglesias se reprogramează

Se pun în vânzare biletele pentru concertul lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias l-a înfuriat pe președintele sri-lankez

Enrique Iglesias a fost operat

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1606 secunde