Fără afișaj stradal ilegal pe marile bulevarde!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fără afișaj stradal ilegal pe marile bulevarde!
Administrație 03 Septembrie 2019 / 11:11 1145 accesări 1 comentariu

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de igienizare a stâlpilor de iluminat stradal de pe marile bulevarde. Se îndepărtează afișele și autocolantele lipite ilegal.

După ce s-a intervenit pe bulevardele Tomis, Mamaia și Ferdinand, echipele municipalității acționează și astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Reprezentanții Primăriei reamintesccă, potrivit art. 11 alin.(11) din HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi,panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel.

Astfel, în perioada următoare Direcția Generală Poliția Locală Constanța va intensifica acțiunile de monitorizare a afișajului ilegal pe domeniul public.Cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și 1.000 - 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Faptele antisociale pot fi semnalate la 0241.484205 sau 0799.606142 (WhatsApp) - Direcția Generală Poliția Locală, anunță din nou reprezentanții Primăriei.

Loading...

1 comentariu

ilie 12:13:25 / 03 Septembrie 2019
inlocuire stilpi degradati

Poate , cu ocazia asta, inlocuiesc si stilpii de electricitate degradati, care de-abia mai stau in picioare, fiind un real pericol in cazul darimarii.Poate vor fi toaletati si pomii care au infasurat cu ramuri stilpii de electricitate.Sint multe de facut pentru ca orasul a fost lasat de izbeliste.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1399 secunde