Fără apă caldă în Constanţa! Vezi zonele afectate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fără apă caldă în Constanţa! Vezi zonele afectate
Social 24 Aprilie 2019 / 11:28 1465 accesări 0 comentarii

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 24.04.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 188, 189, 195. “În consecinţă, în lipsa agentului termic primar, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice secundare în perimetrul: bd. A. Vlaicu, str. Liliacului, str. Campinei, str. Varful cu dor, str. Gh. Marinescu, str. Caraiman, I. Ursu. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas). Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!”, se arată într-o informare a RADET Constanţa.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1788 secunde