Fără gaze naturale în Eforie Nord și Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fără gaze naturale în Eforie Nord și Sud

Eveniment 14 Mai 2021 / 18:06 885 accesări

În urma producerii unei agresiuni pe rețeaua de distribuție în timpul unor săpături mecanizate efectuate de către operatorul economic S.C. Asfalt Dobrogea în localitatea Eforie Nord, nr. 12, Distrigaz Sud Rețele a luat măsura sistării alimentării cu gaze naturale începând de astăzi, 14 mai, ora 15.00 pentru toți clienții din localitățile Eforie Nord și Sud.

Astfel, s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.300 de clienți casnici și non-casnici din localitățile menționate.

Echipele companiei sunt mobilizate în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea defecțiunilor tehnice astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă mâine, 15 mai, în jurul orei 13.00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2659 secunde