Fără inimă! O liftieră a avut pretenții la cadourile pentru copii bolnavi de cancer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fără inimă! O liftieră a avut pretenții la cadourile pentru copii bolnavi de cancer

Social 11 Decembrie 2018 / 13:19 677 accesări

Se apropie Sărbătorile de iarnă și, din fericire, mai există niște buni samariteni care-și îndreaptă atenția și către cei mai puțin fericiți. Din păcate, mai avem încă și semeni care nu se sfiesc să dijmuiască din puținul destinat acestora.

S-a întâmplat la spitalul din Craiova. Un inginer al unei companii a scris pe Facebook că, în momentul în care a mers la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova, pentru a le oferi cadouri copiilor internați în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri, motivând că ”Prima pungă se lasă la liftieră!”. Femeia a completat că nepoții ei merită ceva bun și nu ”pufuleți”.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a reacționat dur după acest incident:

„Am auzit despre incident. Cum să mi să pară normal? Mi se pare ...Există conducerea spitalului care ar trebui să ia aceste măsuri”, a spus Sorina Pintea, precizând că un liftier câștigă lunar între 1.800-2.200 de lei.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a început o anchetă internă după ce angajatul unei companii a scris că o liftieră a cerut o plasă cu cadouri din pachetele pregătite pentru copiii bolnavi de cancer, potrivit Mediafax.

Taguri articol


12