Fără permis și beți la volan. Cine sunt amețiții din trafic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fără permis și beți la volan. Cine sunt amețiții din trafic
Eveniment 20 Septembrie 2018 / 09:23 254 accesări 0 comentarii

Polițiștii de la Rutieră au avut de furcă în data de 19 septembrie. Au oprit în trafic cel puțin 4 șoferi de diverse autovehicule care fie nu avea permis de conducere, fie erau amețiți de aburii alcoolului. Astfel, potrivit Compartimentului de comunicare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la data de 19 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Vadului din Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, oamenii legii din Castelu au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăverii din localitatea Castelu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și polițiștii din Mangalia au avut de furcă cu un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus o motocicletă, pe strada Matei Basarab din Mangalia, având categorie de permis de conducere necorespunzătoare pentru vehiculul pe care îl conducea.

Și nu în ultimul rând, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Decebal din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.Pagina a fost generata in 0.1514 secunde