FĂRĂ PRECEDENT! Medicii pot risca 10 ani de ÎNCHISOARE. Vezi în ce cazuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
FĂRĂ PRECEDENT! Medicii pot risca 10 ani de ÎNCHISOARE. Vezi în ce cazuri
Sănătate 16 Mai 2018 / 10:09 2794 accesări 3 comentarii

Cine nu a dat vreodată atenții personalului medical?! Mai toată lumea care a avut contact cu un cadru medical al unui spital sau al oricărei alteunitățisanitarede stat știe despre ce este vorba. Din păcate, în România s-a împământenit atât de bine această regulă încât parcă face parte din contractul de muncă al respectivului cadru medical. Creșterea semnificativă a salariilor din Sănătate ar putea, cel puțin asta este dorința guvernanților, să anulezeîncet - încet, această practică.
Mai mult decât atât, Înalta Curte de Casație si Justiție intervine și pune capăt atențiilor din Sănătate; s-a publicat în Monitorul Oficial interzicerea șpăgii date medicilor. Cu alte cuvinte, orice sumă primită din partea pacienților, fără ca aceastasă aibă o justificare legală, îl trimite pe medic / asistent etc. după gratii. Realitatea.net punctează că medicii / asistenții nu au voie să primească nicio sumă din partea pacienților, sub nicio formă, nici chiar în chip de donații. Și nu doar medicii și asistenții riscă o pedeapsă, ci și pacienții, pentru dare de mită, fapta intrândsub incidența legii. Infracțiunea de luare de mită se pedepsește aspru în România, cu până la 10 ani de pușcărie. Oare acesta este momentul când orice atenție, ca să nu spunem șpagă sau mită, va dispărea din spitalele din România? Așa să fie!

Loading...
loading...

3 comentarii

ct 10:34:03 / 16 Mai 2018
macar in al 12 lea ceas

in ultimii ani, pt guvernanti, cu exceptia propriilor buzunare, nu au existat decat cai din sanatate, restul romanilor fiind trecuti la rubrica "si altele" .... macar daca ar merita, insa 90% dintre ei ofera competenta si seriozitate ca in africa , dar cer salarii ca in elvetia... evident , spaga zilnica e cere aparte, nelipsita si evident neimpozabila.... nu exista nimic mai dezgustator, decat specularea suferintei umane si de multe ori asta fac halatele albe din Romania.... nu toti doctorii si asistentele, "doar" 75% din ei... au devenit mai ipocriti, ,talhari chiar si decat popii.... cu cat primesc mai mult, vor mai mult.... de neimaginat, lacamia si nesimtirea lor...

Ion 12:37:23 / 16 Mai 2018
Constanta

Dar cu biserica popa Care daca nui dai bani sub forma de donatie nu te ingroapa

Vivi 09:45:00 / 17 Mai 2018
Dacii

Medicii sunt o categorie specială ,pentru 100 lei ei trebuie să facă pârnaie, alții în schimb, politicieni, magistrati,funcționari au alt statut pentru zeci de mii până la milioane, fac cu suspendare și rămân și cu banii.Bravo Romanica, încă mai există loc și ptr noi in lumea civilizată!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2143 secunde