Fără precedent: peste 2.000 de intervenţii ale ISU, din cauza vremii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Intervenţii ale pompierilor Fără precedent: peste 2.000 de intervenţii ale ISU, din cauza vremii
Eveniment 27 Ianuarie 2019 / 14:49 182 accesări 0 comentarii

Peste 2.000 de intervenţii ale pompierilor au avut loc în ultimele 24 de ore pentru îndepărtarea efectelor ploii îngheţate, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. Au mai fost în desfăşurare 60 de cazuri, duminică, astfel: îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil şi pe autoturisme - şi în total, duminică, de la ora 6 dimineaţa au fost înregistrate 236 de solicitări pentru astfel de cazuri. "Situaţia zilei de ieri a fost una fără precedent, cel puţin pentru acest tip de fenomen meteo - 'freezing rain', o situaţie deosebită, pentru că din cursul serii de vineri până sâmbătă dimineaţă au fost doar 115 solicitări şi apoi, în decurs de doar câteva ore, numărul lor a fost de şapte ori mai mare iar statistica pe 24 de ore ne arată că au fost 1.800 de cazuri", a spus Daniel Vasile într-o declaraţie la sediul ISU Bucureşti-Ilfov. Purtătorul de cuvânt a spus că ISU Bucureşti-Ilfov a dispus suplimentarea turelor de serviciu cu pompieri din turele libere, care să asigure intervenţia cu toate mijloacele existente în unităţile de pompieri, pentru ca aceste resurse să fie în teren, să acţioneze.

"Unele dintre ele au plecat de dimineaţă din subunitate şi până la schimbarea turei nu s-au mai întors decât dacă li s-au stricat accesoriile - drujbele şi aşa mai departe", a precizat purtătorul de cuvânt.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.247 secunde